ZWANGER? GEFELICITEERD!

Monic Taal
Monic Taal

WAT LEUK DAT JE KRAAMZORG MONIC BEZOEKT!

Mijn naam is Monic Taal en ik ben sinds 1989 werkzaam als gediplomeerd kraamverzorgster.  In de afgelopen jaren heb ik uitgebreide ervaring in de kraamzorg opgedaan, zowel in het ziekenhuis als bij particuliere kraamzorginstellingen. In 2016 heb ik de grote stap gewaagd en ben ik als ZZP’er aan de slag gegaan.

Mijn motto: Liefdevolle zorg is niet alleen liefdevol voor de kraamvrouw en baby, maar voor het hele gezin!

Ik ben zelf trotse moeder van 3 kinderen.

Of je er nu voor kiest om borstvoeding of flesvoeding te geven, ik zal je ten alle tijden begeleiden en adviseren. Het is voor mij ontzettend belangrijk dat jij je prettig voelt bij de keuze die je maakt. Het kan dat je tijdens het geven van borstvoeding tegen problemen aan loopt. Ik zal er alles aan doen om je hierbij te helpen en begeleiden. Ik heb goede contacten met verschillende lactatiekundige die we, indien nodig, in kunnen schakelen. Ik zal jouw baby dagelijks wegen zodat ik de groei goed kan monitoren. Hiervoor heb ik altijd een digitale weegschaal bij me.

Daarnaast heb ik altijd een elektrische kolf bij me. Deze kun je per dag huren of kopen. Ook de handset kun je bij mij kopen.

Hygiëne is tijdens de kraamdagen erg belangrijk daarom hou ik als kraamverzorgster alles netjes en schoon. Daarnaast neem ik de licht huishoudelijke taken op me.

Samen met de verloskundige loods ik jou/jullie door de eerste week heen, een week waar je je hele leven positief op terug kunt kijken.

Omdat ik aangesloten ben bij het KCKZ, kunnen jullie er zeker van zijn dat mijn kennis altijd up-to-date is. Ik volg regelmatig cursussen over borstvoeding, EHBO, acute verloskunde, shaken baby, baby en kinderreanimatie, vroeg signalering.

KCKZ