Wat biedt Kraamzorg Monic?

Creatie Kraamzorg Monic Zoetermeer
  • Een persoonlijk intakegesprek, waarbij jullie wensen voorop staan.

  • Zorg op maat voor jou en je gezin.

  • Professionele begeleiding bij het geven van borstvoeding of flesvoeding.

  • Uitstekende contacten met de verloskundigen

  • Een onbezorgde kraamtijd waarin jij kan genieten van je kindje

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN:

Wanneer je thuis gaat bevallen zal de verloskundige contact met mij opnemen. Ik assisteer de verloskundige en zorg ervoor dat alles wat nodig is wordt klaargezet. Ik zorg voor rust en ondersteun je tijdens de bevalling. Na de bevalling zorg ik voor jou en je pas geboren baby, ruim alles op en assisteer bij de eerste voeding. Verder krijg je van mij de nodige instructies.

Ga je in het ziekenhuis bevallen, dan ben ik er wanneer je naar huis komt. Ik ben jullie persoonlijke coach bij de verzorging van de baby. De verdere dagen van de kraamweek zorg ik voor jou en je gezin, geef je advies en voer controles uit bij jou en de baby. En ik zorg voor rust. Tijdens de kraamweek heb ik nauw contract met de verloskundige. Ik hou een kraamdossier bij waarin in alle controles opschrijf. Dit kun je later nog eens terug lezen. Daarnaast verzorg ik het ontbijt, lunch en indien nodig kan ik het avondeten voorbereiden.

Kortom een week om nooit meer te vergeten! Iets waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Handige links:

www.moedersvoormoeders.nl

www.rivm.nl (hielprik, gehoorscreening)

www.rijksoverheid.nl (zwangerschap checklist)

www.Lalecheleague.nl

www.bevalwijzer.nl